Tyhjöjuotos

Korkean teknologian tyhjöjuotosprosessi

Tyhjöjuotos on ainutlaatuinen tapa liittää osia toisiinsa. Juotosprosessin aikana juotemateriaali sulaa ja kapillaarivoima pakottaa sen saumoihin, synnyttäen kaasutiiviin sauman.

Juotoslämpötilat ovat 900-1200 °C miljoonasosa ilmankehän paineessa (<0,001mbar).

Erilaisten teräslaatujen tyhjöjuotos erilaisilla juoteaineilla on ihanteellinen menetelmä monelle tuoteryhmälle ja asiakas-segmentille.

Pitkälle kehitetty tyhjöjuotostekniikka on Lovalin erikoisvahvuus.


 

Vacuum brazing

Tyhjöjuotoksen etuja ovat juotettavien osien rakenteen muuttumattomuus, juotossauman hyvä mekaaninen kestävyys, korroosionkesto sekä puhtaus.

Tyhjöjuotos mahdollistaa juotossaumojen yhtenäisen laadun.

Tyhjöjuotos ei vaadi juoksutteita tai muita lisäaineita ja sen vuoksi myöskään puhdistus tai passivointi eivät ole tarpeen. Tyhjökäsittely varmistaa, että juotettavat osat eivät reagoi ympäröivien kaasujen kanssa, mikä takaa korkealaatuisen juotossauman.

Tyhjöteknologia mahdollistaa erittäin vaativien kappaleiden juotoksen. Tyhjöjuotosta käytetään avaruus- ja ilmailuteollisuudessa sekä muissa kliinistä puhtautta vaativissa kohteissa, esim. kuumajuomalaitteet.


Erikoisjuotostuotteet

Loval suunnittelee ja valmistaa erilaisia putkilämmönvaihtimia eriläisiin lämmönsiirtotarpeisiin. Putkilämmönvaihtimessa yhdistyvät erihalkaisijaiset putket ja yhteet.

Mitoitus perustuu tarvittavaan tehoon ja virtausmäärään. Materiaaleina käytettään seostamattomia ja seostettuja teräslaatuja.

 

Plate heat exchanger

 

 

Levylämmönvaihtimet HPA-52A on erityisesti suunniteltu lämpöpumppujen höyrystin- ja lauhdutinkäyttöön.

Korkealaatuinen viimeistely ja tiiveys ovat ehdottomia vaatimuksia tällaiselle tuotteelle. Lovalin juotetut levylämmönvaihtimet ovat korkealaatuisia ja markkinoiden tehokkaimpia.

 

logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]