Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

Etumies
Kesätyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin
Kesätyöntekijöitä logistiikkatehtäviin
Tuotantotekijöitä
_________________________________________________________________________________________________________

Toimintamme kasvaessa/laajentuessa sekä organisaatiota vahvistaessamme

Haemme joukkoomme

ETUMIESTÄ

Etumiehenä ohjaat tuotantosolujesi päivittäistä toimintaa. Työtehtäväsi koostuvat töiden järjestelystä, henkilöstön ohjaamisesta ja tuotannon kehittämisestä. Odotamme sinulta organisointi- sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssäsi pääset nauttimaan vaihtelevista ja haastavista tehtävistä, jotka antavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta

 • aikaisempi kokemus tuotantotehtävistä sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi
 • AMK tason koulutus katsotaan eduksi
 • kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on eduksi
 • perus ATK-taitoja ja Microsoft Office ohjelmien hallintaa
 • hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • ongelmanratkaisukykyä ja aktiivista työotetta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä työtapaa

Tehtäviisi kuuluu

 • töiden järjestely ja henkilöstön ohjaaminen
 • tuottavuuden ja henkilöstön kehittäminen
 • kapasiteetin hallinta
 • raportointi

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja haasteellisen työn kansainvälisessä ympäristössä toimivassa, kasvuhakuisessa yrityksessä. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Niko Kronqvist arkisin klo 9.00 – 15.00, puh. 019- 5173 282. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä osoitteeseen: [email protected].

HAEMME TUOTANTOOMME REIPPAITA JA OPPIMISHALUISIA

kesätyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin

Hakijoilta edellytämme 18- vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai tarvittaessa 3-vuorotyötä). Teknisen alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Koulutamme työhön.

Jos olet kiinnostunut kesätöistä Lovalilla, täytä alla olevan linkin kautta sähköinen hakemuslomake 31.3.2019 mennessä
Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista lisäksi mainita, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja antavat henkilöstöassistentit Miia Kettunen puh. 019 5173 256 sekä Anna Nyström puh. 019 5173 258.


HAEMME

3 logistiikkatyöntekijää kesätyöhön

Haemme tehtaallemme kolmea logistiikkatyöntekijää kesän ajaksi. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia sisälogistiikan tehtäviä varastossa ja pakkaamossa. Työ on 2-vuorotyötä. Toivomme sinun olevan luonteeltasi reipas, joustava, asiakaspalveluhenkinen ja kykeneväinen myös itsenäiseen työhön. Alan koulutus, aiempi varastokokemus sekä trukilla-ajotaito katsotaan eduksi.

Hae tehtävään osoitteessa www.loval.filinkki toiselle sivustolle tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla viimeistään 31.3.2019 mennessä osoitteeseen [email protected] Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, voit lisätä myös cv:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa Logistiikkapäällikkö Jani Nykänen, puh. 040-353 1141.

 

 


HAEMME

TUOTANTOOMME TYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai 3-vuorotyötä).

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi tuotannon tehtävissä.

TEHTÄVÄT:

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Työnkuvaasi kuuluu vastata osaltasi tuotannon kirjauksista sekä tuotteiden merkitsemisestä atk-järjestelmään. Vastaat tuotteiden laadusta työ- sekä laatuohjeiden mukaisesti.

ODOTAMME:

Työ edellyttää tarkkuutta, ripeyttä sekä reipasta otetta työhön. Jotkin työt ovat myös hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Teknisen alan ammatillinen koulutus tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Hakijoilla ei tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta tuotannon tehtävistä, perehdytämme tehtäviin. Asenne ratkaisee!

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Lovalilla hae 31.3.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Olemme yhteydessä vain haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja antaa henkilöstöassistentit Miia Kettunen, puh. 019 5173 256 sekä Anna Nyström, puh. 019 5173 258.

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kannattaa kuitenkin jättää avoin työhakemus. Käsittelemme hakemuksesi ja säilytämme sen kolmen kuukauden ajan. Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaava paikka, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.


logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]