Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

Haemme sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen

TYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOOMME

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä.

Työtehtävät sisältävät erilaisia kokoonpanotehtäviä sekä/tai koneenhoitoa. Työnkuvaasi kuuluu osaltasi vastata tuotannon työvaiheiden kirjauksista toiminnanohjausjärjestelmään. Työssäsi pääset tekemään itsenäisesti töitä, jonka ansiosta voit kerryttää hyvää työkokemusta tulevaisuutta varten. Meillä on mahdollista suorittaa myös tekniikan alan työharjoittelujaksoja.

Odotamme sinulta:

  • 18-vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä 3-vuorotyötä.
  • Tekninen alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
  • Työ edellyttää tarkkuutta, vastaat tuotteiden laadusta työ – sekä laatuohjeiden mukaisesti.
  • Hyvää asennetta ja reipasta otetta työhön!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Lovalilla, täytä hakemus 15.08.2021 mennessä kotisivuillamme https://www.loval.fi/fi/toihin-lovalille.htmllinkki toiselle sivustolle ja kerro monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettyämme.Lisätietoja antaa: Anna Nyström, puh. 019 5173 258---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kannattaa kuitenkin jättää avoin työhakemus. Käsittelemme hakemuksesi ja säilytämme sen kolmen kuukauden ajan. Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaava paikka, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.


logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]

Visit Loval at