Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

-Kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannontehtäviin

-Työntekijöitä tuotantoomme


Lisätietoa tehtävistä alempana.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOOMME

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä.

Työtehtävät sisältävät erilaisia kokoonpanotehtäviä sekä/tai koneenhoitoa. Työnkuvaasi kuuluu osaltasi vastata tuotannon työvaiheiden kirjauksista toiminnanohjausjärjestelmään. Työssäsi pääset tekemään itsenäisesti töitä, jonka ansiosta voit kerryttää hyvää työkokemusta tulevaisuutta varten.

Odotamme sinulta:

  • 18-vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai 3-vuorotyö).
  • Tekninen alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
  • Työ edellyttää tarkkuutta, vastaat tuotteiden laadusta työ – sekä laatuohjeiden mukaisesti.
  • Hyvää asennetta ja reipasta otetta työhön!.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Lovalilla, täytä hakemus alla ja kerro monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muistathan mainita myös, koska pystyisit aloittamaan työt.

Lisätietoja antaa: Anna Nyström, puh. 019 5173 258 sekä Iida Willström, puh. 019 5173 256.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TUOTANTOOMME MUUTAMAA TYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä 3-vuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi tuotannon tehtävissä.


TEHTÄVÄT:

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Työnkuvaasi
kuuluu vastata osaltasi tuotannon kirjauksista sekä tuotteiden merkitsemisestä toiminnanohjausjärjestelmään. Vastaat tuotteiden laadusta työ- sekä laatuohjeiden mukaisesti.

ODOTAMME:

Työ edellyttää tarkkuutta, ripeyttä sekä reipasta otetta työhön. Jotkin työt ovat myös hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Teknisen alan ammatillinen koulutus tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
Hakijoilla ei tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta tuotannon tehtävistä, perehdytämme tehtäviin. Asenne ratkaisee!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Lovalilla, täytä hakemus ja kerro monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Olemme yhteydessä vain haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.


Lisätietoja antaa: Anna Nyström, puh. 019 5173 258 sekä Iida Willström, puh. 019 5173 256.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kannattaa kuitenkin jättää avoin työhakemus. Käsittelemme hakemuksesi ja säilytämme sen kolmen kuukauden ajan. Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaava paikka, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.


logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]

Visit Loval at