Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

Haemme

TUOTANTOOMME TYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai 3-vuorotyötä).

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi tuotannon tehtävissä.


TEHTÄVÄT:

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Työnkuvaasi
kuuluu vastata osaltasi tuotannon kirjauksista sekä tuotteiden merkitsemisestä atk-järjestelmään. Vastaat tuotteiden laadusta työ- sekä laatuohjeiden mukaisesti.


ODOTAMME:

Työ edellyttää tarkkuutta, ripeyttä sekä reipasta otetta työhön. Jotkin työt ovat myös hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Teknisen alan ammatillinen koulutus tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
Hakijoilla ei tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta tuotannon tehtävistä, perehdytämme tehtäviin. Asenne ratkaisee!


Jos olet kiinnostunut työskentelystä Lovalilla hae 18.2.2018. mennessä. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Olemme yhteydessä vain haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Työt alkavat pääosin tammikuussa 2018.


Lisätietoja antaa henkilöstöassistentit Miia Kettunen, puh. 019 5173 256 sekä Anna Nyström, puh. 019 5173 258.
 

Haemme joukkoomme


SÄHKÖKUNNOSSAPITOASENTAJAA,


olet oma-aloitteinen ongelmien ratkaisija ja vian etsijä.


Tulet työskentelemään Loval Oy:n kunnossapitotiimissä Loviisassa. Työ sisältää jonkin verran kiinteistösähköasennuksia mutta pääosin kone-automaatioasennuksia ja itsenäistä vian etsintää yrityksen tehdasalueen tuotantolaitteiden parissa. Tehtävä sisältää myös mekaanisen kunnossapidon töitä.

 
ODOTAMME SINULTA:

 • sähköasentajan tai sähköautomaatioasentajan koulutusta
 • aiempaa monipuolista kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta ja -huolloista (vähintään 2-5 vuoden kokemusta)
 • sinulla on kykyä toimia tiimissä sekä myös itsenäisesti/oma-aloitteisesti joka tilanteessa
 • kykyä ja kiinnostusta koneiden sähköistä ja mekaanista vianhakua ja huoltoa kohtaan

Toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä palveluhenkistä asennetta. Työ on kokopäivätyötä, pääasiassa 2-vuorotyötä. Työsuhde on vakituinen. Tarjoamme monipuolisia sekä vaihtelevia töitä huollon ja kunnossapidon tehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 kunnossapitopäällikkö Ville Jalkanen puh. 019-5173 234. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Palkkaamme sopivan henkilön heti löydettyämme joten hae heti, kuitenkin viimeistään 11.2.2018.

Kesätyöt 2018

 

Haemme tuotantoomme, varastoon, pakkaamoon, kunnossapitoon sekä laatuosastolle reippaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä.


Tuotannon työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Lisäksi on tarjolla muutamia kesätyöpaikkoja varastossa, pakkaamossa, kunnossapidossa sekä laatuosastolla. Kaikkiin tehtäviin edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai tarvittaessa 3-vuorotyötä). Teknisen alan soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Koulutamme työhön.


Jos olet kiinnostunut kesätöistä Lovalilla, täytä alla olevan linkin kautta sähköinen hakemuslomake 4.3.2018 mennessä. Täytämme kesätyöpaikat järjestelmään tallennettujen sähköisten hakemusten perusteella.

Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Muista lisäksi mainita, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään.


Lisätietoja antaa henkilöstöassistentit Miia Kettunen puh. 019 5173 256 sekä Anna Nyström puh. 019 5173 258.

Haemme joukkoomme

TUOTESUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ,

Toimit osana kokenutta tuotesuunnitteluryhmäämme ja työpaikkasi sijaitsee Loviisassa. Toimenkuvaasi kuuluu sähkölämmityselementtien ja niistä jalostettavien lopputuotteiden suunnittelu, mallinnus, sähkötekninen mitoitus sekä tuotanto- ja asiakasdokumenttien luonti.


Toivomme sinulta

 • kone- ja tuotantotekniikan koulutus tai vastaava (teknikko, insinööri tai DI)
 • osaaminen valmistustekniikan, materiaalitekniikan, sähkötekniikan, virtaustekniikan, termodynamiikan, lujuusopin alalta katsotaan eduksi
 • Kubotek KeyCreator, Autodesk Inventor, Axapta: edellä mainittujen ohjelmien tuntemus on eduksi
 • perus ATK-taitoja ja Microsoft Office ohjelmien hallintaa
 • hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa
 • ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä työtapaa


Tarjoamme Sinulle
monipuolisen, kiinnostavan ja haasteellisen työn kansainvälisessä ympäristössä toimivassa, kasvuhakuisessa yrityksessä. Työsuhde on vakituinen.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotesuunnittelupäällikkö Jani-Pekka Ketolainen, puh. 019 5173 247. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen: [email protected].


logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]