Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

Haemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai 3-vuorotyötä).

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi tuotannon tehtävissä.


TEHTÄVÄT:

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Työnkuvaasi
kuuluu vastata osaltasi tuotannon kirjauksista sekä tuotteiden merkitsemisestä atk-järjestelmään. Vastaat tuotteiden laadusta työ- sekä laatuohjeiden mukaisesti.


ODOTAMME:

Työ edellyttää tarkkuutta, ripeyttä sekä reipasta otetta työhön. Jotkin työt ovat myös hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Teknisen alan ammatillinen koulutus tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
Hakijoilla ei tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta tuotannon tehtävistä, perehdytämme tehtäviin. Asenne ratkaisee!

 

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Lovalilla hae 31.8.2018. mennessä. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Olemme yhteydessä vain haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

 

Lisätietoja antavat henkilöstöassistentit Miia Kettunen, puh. 019 5173 256, sekä Anna Nyström, puh. 019 5173 258.

 

 

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kannattaa kuitenkin jättää avoin työhakemus. Käsittelemme hakemuksesi ja säilytämme sen kolmen kuukauden ajan. Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaava paikka, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.
Text

logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
loval[email protected]