Töihin Lovalille

Avoimet työpaikat

Haemme reippaita ja oppimishaluisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOOMME KOKOONPANOTEHTÄVIIN

Hakijoilta edellytämme 18- vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä 3-vuorotyötä. Teknisen alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Koulutamme työhön.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Lovalilla, täytä hakemus ja muista mainita, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään.

Lisätietoja antaa Anna Nyström puh. 019 5173 258 sekä Iida Willström puh. 019 5173 256.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TUOTANTOOMME TYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä (2- tai 3-vuorotyötä).

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yhdessä Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavassa yrityksessä, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi tuotannon tehtävissä.


TEHTÄVÄT:

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotehtävistä sekä/tai koneenhoidosta. Työnkuvaasi
kuuluu vastata osaltasi tuotannon kirjauksista sekä tuotteiden merkitsemisestä atk-järjestelmään. Vastaat tuotteiden laadusta työ- sekä laatuohjeiden mukaisesti.

ODOTAMME:

Työ edellyttää tarkkuutta, ripeyttä sekä reipasta otetta työhön. Jotkin työt ovat myös hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Teknisen alan ammatillinen koulutus tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
Hakijoilla ei tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta tuotannon tehtävistä, perehdytämme tehtäviin. Asenne ratkaisee!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Lovalilla, täytä hakemus ja kerro monipuolisesti itsestäsi, koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Olemme yhteydessä vain haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja antaa Anna Nyström puh. 019 5173 258 sekä Iida Willström puh. 019 5173 256.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos tällä hetkellä ei ole avoinna juuri sinua kiinnostavia tehtäviä, kannattaa kuitenkin jättää avoin työhakemus. Käsittelemme hakemuksesi ja säilytämme sen kolmen kuukauden ajan. Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaava paikka, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.


logo
Contact us

Linnunrata 4
FIN-07900 Loviisa, Finland
Tel.: +358 (0)19 51 731
[email protected]